Mesaj Sayısı : 15 Rep Puanı : 27 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/04/09
Konu: Gözlerinde Bitti Sewdam! C.tesi Nis. 04, 2009 9:46 am
duymak istediğim en sondu ayrılık.kulaklarımı tıkadım vedalara hatırlamıyorum. ne dedin giderken?mecburum seni hep seveceğim gitmek istemezdm dedin mi? kalbim sana mühürlü başkası olmayacak dedin mi? duymadım ki. demeyeceğinden korktum.yanlızca gözlerine baktım o ışıltı söndü ya ilk günkü heyecanının bittiğini hatta sevginin tükendiğini gördüm ya duymasam da yeterdi bana.asıl doğrular gözlerindeydi. GÖZLERİNDE BİTTİ SEVDAM AVUTUCU SÖZLERİNDEN BANA NE yüreğim hiç böyle yanmamıştı acımamıştı bedenim öyle ağırlaştı ki! sırtını döndüğün an çöktüm yere kalakaldım öylece hoşçakal bile diyemedim umrunda da değildi zaten sen gittin!!!!!
tek sebepsiz gidişini bıraktın bana..ellerim boş gözlerim yaşlı yüreğim bitmiş bedenim yorgun.. şimdi anladım seni seviyorum dediğimde gözlerini kaçırışınısuskunluğunu anladım herşeyim dediğimde senin için hiç olduğumu anladım birtanem dediğimde sende tek olmadığımı hep geç anladım.. yazık!! biz son anlarımızı yaşarken ben bir ömrü senle tozpembe hayal etmişim sen ayrılğıı anlatırken ben sonsuzluğu düşlemişim hep kandırmışım yüreğimi kabullenemedi gidişini... anlamalıydım gözlerde bitmişse yürekte aranmaz yazık geç anladım...yüreğime zor anlattım!!!!