Tutku şarkılar 1. Anlatamam 2. Bir Güzel Sevdim 3. Canımın İçi 4. Ellere Düş 5. Potpuri 6. Sadede Gel 7. Tutku 8. Unutmadım Seni 9. Varmayın Üstüme
canısı61 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Rep Puanı : -3 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
Konu: Geri: TUTKU ALBÜMÜ Paz Kas. 30, 2008 2:08 am
bayılıyorum tutku şarksına...
canısı61 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Rep Puanı : -3 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
Konu: Geri: TUTKU ALBÜMÜ Paz Kas. 30, 2008 2:09 am
Sen özümsün sen sözümsün İki gözümsün sen Sen nefesim sen hevesim Sen hasretimsin Ayrılamam sana kıyamam Sana dayanamam ben Ben mecnunum sana mecburum Tutkunum sana Bir tanem Sen vazgeçilmez hayatımın tek aşkı Sen anlatamadığım öylesine bir tutku Sen alışkanlığım sen unutkanlığım Sen varya sen varya ! Gel meleğim tek dileğim Göz bebeğim gel Sen kanımsın sen canımsın Tek dermanımsın Bir tanem
fujiali Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Rep Puanı : -3 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
Konu: Geri: TUTKU ALBÜMÜ Paz Kas. 30, 2008 11:22 am
Hiç unutmam sene 1993 İstanbuldan Antalya ya gidiyoruz yaşım henüz 16.. Radyoda untumadım seni diye bi parça çalıyo tam 7 dakika süren mükemmel bi parça. İçim bir tuaf oldu dinlerken büyülendim ağlamak geldi içimden.Hemen bunu kimin söylediğini bulmalıyım dedim. O zamanlar şimdiki gibi nerde kasetini bulacaksın da dinleyeceksin. Uzun aramalar sonucunda İbrahim Erkal abimizin o muhteşem Tutku albümünün bulunduğu kaseti alddım. Hala arşivimdedir. Ben ibrahim abimizin bütün parçalarını dinliyorum ve çok keyif alıyorum. Şuan İbrahim abimiz Büyükçekmecede oturuyor. Evine bile gittim fakat kendisini göremedim. Ama umarım burdan belki kendisine ulaşırsa bu yazdıklarım.
-Lütfen abi Sahnelere geri dön.Ve ne olur Şu unutmadım Seni adlı mükemmel parçanı bir daha söyle ...
İstanbul-Kasımpaşadan Ali
canısı_58 Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Nerden : SiVaS Rep Puanı : -30 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 31/10/08
Konu: Geri: TUTKU ALBÜMÜ Ptsi Ara. 01, 2008 4:49 pm
tutku klibini izlediniz değil mi abimin eskiler ne kadar da güzel ya..
bm1341 Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Rep Puanı : -9 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/06/10
Konu: TUTKU C.tesi Haz. 19, 2010 12:42 pm
"tutku" hakikaten tutku gibi bir şarkı.. bu albüm çıktığında yıll 1993' ün yaz ayı biz Tatvan'da babaannemlerde tatildeyiz.. birara babam çarşıya gitmek için evden çıkarken İmran halam babamdan İbrahim ERKAL'ın "tutku" adlı albümünü istedi. Babam dönüşte kaseti alıp getirmişti. Halam sabah akşam dinlerdi kaseti bende bir kenarda oturur dinlerdim.. Okadar güzel şarkılardı ki inanın arkadaşlar hala dinliyorum o şarkıları ama teyple değil )))) sony mp3de salt bir i.ERKAL klasörü var.. full albümler.. daima yanımda taşırım o şarkıları.. Bu benim için bir tutku..